leather heaven

 

Leather can be worked into so many different shapes and the best part is that time always makes leather look better…and cause you can leave the edges raw it is an easy material to work with. All jewellery is made out of recycled material…it is amazing what you can find from second hand stores: old jewellery, brooches, pins and old medals from which new unique creations can be done. Only add imagination!

Nahkaa eri muodoissa. Kaikki korut on tehty kierrätysmateriaaleista; vanhoista vöistä, hylätyistä koruista, kellon hihnoista yms. Nahasta saa punomalla tehtyä nauhaa jota voi käyttää riipuksissa ja käsikoruissa. Ketjuja ja vanhoja koruja löytää helposti kirppareilta…pengo sotkuisimmatkin pikkulaatikot ja löytönä voi olla aitoja hopeakoruja, vanhoja mitaleja, pinssejä ja kaikkea muuta hylättyä mutta silti ehjää koruihin sopivaa materiaalia.

diy bracelet by gluing leather on the surface

diy leather and denim bracelets