striped skin

Narrow stripes cut free hand out of leather. The stripes I arranged first so that the colors flow evenly and the outcome is interesting. Then connected the pieces by sewing them together on top of each other. Bag closes with magnetic clasps and the shoulder strap is long enough to carry the bag cross body. The flap I decorated with shorter leather strips and left the edges raw.

Epäsymmetrisen raidallista nahkapintaa pitkiä paloja yhdistämällä. Leikkasin vapaalla kädellä mustaa, valkoista ja beigeä nahkaa pitkiksi suikaleiksi jotka yhdistin päälleompelulla toisiinsa. Sommittelin nahkapaloille järjestyksen ensin lattialla, sain siten tasaisen mutta vaihtelevan pinnan väreihin. Laukun läppään ompelin somisteeksi suikalepinnasta ylijääneen osan ja se kätkee alleen myös kiinnitysmekanismin, magneettinepparit. Kantohihnan mitoitin niin että laukkua on kätevä kantaa olan yli ristiin. Laukku on ehdottomasti katseenvangitsija jolloin vaatetuksen voi sävyttää laukun värimaailman mukaan.

leather stripes bag

leather stripes bag

leather stripes bag