fringe pouch

This vintage pouch is from Stockholm. To give it more personality and to match it with the rest of my wardrobe I added some fringes and black studs.

Vintage mustan pikkulaukun löysin Tukholmasta second hand-kaupasta. Laukku oli kaunis mutta halusin päivittää sitä vaatekaappiini sopivaksi. Hapsut ovat muodissa joka vuosi vaatteissa ja asusteissa joko pääroolissa tai efekteinä. Elementtinä hapsut ovat katseenkiinnittäjiä ja niiden avulla näkymätön muuttuu hetkessä näkyväksi. Pikkulaukkuun leikkasin kaksi riviä nahkahapsuja jotka liimasin laukun etupuolelle. Mustat kartioniitit viimeistelevät yläreunan ja merkitsevät kohdan josta hapsut ryöppyävät alas. Tämäkin laukku toimii vaikka seinälle ripustettuna katseenvangitsijana!

bag with studs and fringes

This bracelet is bended from silver wire and the ring is connected to it with a delicate chain.

diy bracelet and fringe pouch