hyped up wristlet

These hologram wristlets I made for a fashion photoshoot. The style that had to be created stated “futuristic”. My inspiration came from sport fashion and fencing. Material on the wristlets are soft plastic that was easy to sew and the reflecting part is self adhesive vinyl. I wanted to create the feeling of weightless body armor that just floats on your skin.

Muotikuvauksiin tekemäni hologrammirannekkeet. Rannekkeet täydensivät tyylisuuntaa tulevaisuuden klubbailijasta, yöelämän futuristisesta tähtösestä. Inspiraatiota hain urheiluvaatetuksesta mm. miekkailusta ja show-painista sekä avaruus/tulevaisuus aiheista. Materiaaliksi rannekkeisiin valitsin taipuisan ja ohuen muovin jota pystyi helposti ompelemaan. Päällystin rannekkeet hologrammiteipillä niin että käytettäessä ihoa näkyisi myös rannekkeen alta ja hopeinen hologrammi ikäänkuin leijuisi käden päällä. Rannekkeen sivuihin ompelin mustaa kangasnauhaa tukemaan kiinnittämisessä käytettäviä muttereita.

diy plastic wristles with self adhesive holographic vinyl