striped clutch

diy striped leather and suede clutch made out of old trousers

diy striped leather and suede clutch made out of old trousers

Zero waste clutch bag; made out of old suede trousers and a white leather vest into my all time favourite clean and graphic pattern stripes. Pattern that looks good with almost any outfit you choose. Triangle decorations on the sides add interest and more body to the clutch. By adding the option that I can wear this bag also on my shoulder makes it more versatile, although the solid purpose is clutch in which only the necessary items fits in, such as lipstick, keys and my phone.

Tämä laukku sai alkunsa inventoidessani nahkavarastojani. Löysin palan hiekanväristä nahkaa ja mustaa mokkaa joista leikkasin samanlevyisiä, suorakaiteen muotoisia paloja. Ompelin palat yhteen värejä vuorotellen ja aikani valmista nahkapintaa katsellessani päätin tehdä siitä kädessä kannettavan laukun, clutchin. Laukun sivuihin ompelin tehokeinoksi “kolmio”nahkasomisteen, näin laukku sai myös yksilöllisen ilmeen. Lisäsin laukkuun olkahihnan joka näin muuntaa kädessä kannettavan myös olalla pidettäväksi. Olkahihnaa vaihtamalla laukun saa myös nopeasti päivitettyä asukokonaisuuteen sopivaksi. Irrotettava metallinen olkahihna löytyi kirpparilta mutta hihnaksi käy myös vaikka ohut vyö. Clutch ei ole tilaihme mutta mukaan mahtuu kätevästi kuitenkin kaikki tarpeellinen.