denim vest with tattoo

Old nicely worn denim jacket that I turned into a vest. After considering few options what kind of extra decoration to add in it I came up with the idea about tattoos. The pattern is Maori tattoo, copy paste from a tattoo book. Here you can read more about the art of Maori tattoo. I placed my copy of tattoo in the front on the shoulders. Vest looks great with black shirt under, making the tattoo pop out even more.

Vanha farkkutakki herätetty henkiin. Takin väri oli monessa pesussa jo haalistunut ja pinta oli ajan myötä kulunut hienosti. Hieman hiekkapaperia ja saksia käyttäen takista alkoi vähitellen muotoutua monikäyttöinen denimliivi. Halusin liiviin myös persoonallisen elementin ja sain idean jonkinlaiseen tatuointikuvioon. Tatuointi itsessään on ikuinen mutta ajatus riisuttavasta tatuoinnista tuntui täydentävältä elementiltä tälle vaatekappaleelle. Maori tatuointi tunnetaan nimella “Moko” ja se kuvastaa kantajansa alkuperää ja henkisyyttä. Luonnostelun jälkeen piirsin kangastussilla symmetriset kuviot molempiin olkapäihin. Etupuolen rikotut taskut ja napit olivat itsessään hienot joten olkapäät tuntuivat luonnolliselta paikalta riisuttavalle tatuoinnille.