silvered pack

This is my first ever back bag made out of leather. Pattern is simple and again the design is zero waste; old second hand leather jacket to be re-used. I decorated the upper and lower part of the bag with silverpainted triangles and also by adding decoration with studs and some fringes in the bottom this bag gaines more rock credibility.

Selkärepun tarina alkoi pienestä kankaisesta repusta jonka joskus itselleni ompelin vanhasta jo tiensä päähän tulleesta rakkaasta paidastani. Halusin kokeilla nahkaa repun materiaalina ja tehdä siitä yhtä yksinkertaisen muotokieleltään kuin kangasreppuni.  Varastossani oli useita sisustusniittejä ja sommittelin niistä kolmiomallisen kuvion repun etuosaan.Halusin myös vuorittaa repun niittien takia ja ompelin vuoriin myös taskun pikkuesineille. Kuviot on painettu hopeamaalilla reppuun, painovälineenä toimi muotoon leikattu meikkisieni. Nahkahapsut repun alareunassa liikkuvat kantajan liikkeiden mukaan ja antavat myös ilmeeseen särmää ja rock-henkeä.

diy black leather back bag with studs and fringes

diy black leather back bag with studs and fringes