carry camo

Camouflage pattern is a versatile one, it works nicely both in accessories and clothes. In fashion it is never out, you just need to know how much, which color and how to wear it. Here you have Versace playing with this iconic pattern. This bag was ordered from me, customer needed a roomy and unique bag to carry her laptop and paperwork in. From the ring you can hang your very own trinkets, customize it!

Olalla kannettava maastokangaskuosinen kassi. Kuosi nousee esiin ajoittain muotitrendeihin ja laukun kokoinen maastopala oli jo muutaman vuoden ollut minulla jemmassa. Camokuosia näkee kaikissa sävyissä mutta perinteinen maastoväritys on  henkilökohtainen suosikkini. Laukku on tilava, sinne saa hyvin mahtumaan läppärin, papereita ja lempilehdet. Laukun reunan koristelin niiteillä ja sulkijarenkaaseen voi ripustaa omannäköisen koristeen tai vaikka heijastimen.

diy camo bag with studs

diy camo bag with studs