mimic

Black leather with different techniques. One with fringes and the other one is odd shaped piece which I gathered together from one side and fastened it to the leather cord. Used alone it makes a statement to your outfit and even looks more dared with added jewellery on top of it.

Mustaa nahkaa eri tavoin työstettynä. Halusin tehdä ison kaulasomisteen nahasta ja liittää yhteen eri tekniikoita. Laskostettu nahkapala on kiristetty langalla yhteen, en siistinyt palan alareunaa jotta nahan luonnollinen kauneus ei häviäisi. Toisen somisteen hapsutin ja rullasin pieniä nahka”kukkia” koristeeksi. Kaulanauhaksi letitin nahkaa ja kiinnitin kaikki yhteen niskasta painonapilla. Kaulasomiste on käytössä hieno sellaisenaan tai vaikka yhdistettynä toisen korun kanssa. Sisustuselementtinäkin koru toimii ja “telineestä” sen voi helposti ottaa käyttöön ja säilyttää myös näyttävästi.

leather and doll

doll with leather cord