azure

Susanna taking photos of her diy´s by the shore

Creativity and new combinations to old and forgotten jewellery. The turqoise pendant is a pairless earring together with some silver and glass jewellery. I love to do my photoshoots outside and especially by the water. The light is usually amazing and the clear water reflects it beautifully. Seashell pendants are easy to do, just find ones with already a hole in it and simply wear it.

 

Hopeakaulakorun uusi elämä. Yhdistelemällä parittomia korvakoruja, eksyneitä helmiä ja unohdettuja riipuksia voi saada aikaan uusia ja yllättäviäkin kokonaisuuksia. Kaulakorun yhdistävänä elementtinä toimii turkoosi väri ja hopea. Iso turkoosikivinen riipus on se pariton korvakoru ja puolikas eksynyt hopeasydän vanhasta kaulakorusta saivat uuden elämän. Turkoosi lasihelmi on riipuksena ketjun päässä. Kaulakoru tuo persoonallisen lisän vaikka yksinkertaisen korun parina.

Rannalta voi myös löytää simpukan kuoria joissa on jo valmiina luonnon muovaamat reiät hopeaketjulle.

sea shells on silver chain

sea shells on silver chain