silhouette

Pendants made out of thin silver wire. Inside the round pendant I crocheted a delicate “web” out of metal wire. Final look on these pendants I wanted to be more simple and raw than flawless. Black chain pendant is actually one old long chain which I cut into smaller pieces.

Paksusta hopealangasta väännettyjä riipuksia. Pyöreään hopealankariipukseen sisälle virkkasin ohuesta rautalangasta “seitin”. Tein kiinnityskohdat samaa hopealankaa kieputtamalla, eli riipukset on tehty yhdestä yhtenäisestä palasta. Tavoittelin riipuksiin ja työnjälkeen askeettista ilmettä, ei viimeisteltyjä kaunottaria. Riipuksia voi käyttää myös korvakoruina, kolmio toiseen ja ympyrä toiseen korvaan tai vain yksi kerrallaan. Musta ketjuriipus on vanha, pitkä ketju paloiteltuna. Pujottelin uudet, lyhyemmät palat yhteen ja viimeistelin päät mustilla helmillä.