contrast bag

Sewing together suede and leather. Same color brown and black but different surfaces makes together interesting combo. This bag I wanted to carry only in my hand so the handles are made shorter. Lining is made out of rigid denim so the bag keeps the form even when you are not carrying so much stuff in it. Leather material recycled and second hand jackets.

Kädessä kannettava nahka/denimlaukku. Laukun idea lähti tilkkutyöskentelystä, olin jo ajatellut pitkään tehdä laukun yhdistämällä samaa väriä eri pinnoilla. Leikkasin laukkuun mustasta ja ruskeasta nahasta ja mokasta kolmionmallisia tilkkuja jotka yhdistin vuorotellen pinnan elävöittämiseksi. Laukun materiaali löytyi taas kirpputoreja kierrellessä, vanhoja nahkahousuja ja takkeja. Laukun takaosa on tehty mustasta denimistä ja laukku on vuoritettu tukevalla paksulla vuorikankaalla. Laukku on siis ryhdikäs vaikka mukana kannettaisiin vain vähäistä määrää tavaraa ja rennompi vaihtoehto asukokonaisuuteen kun et halua kantaa olkalaukkua.

diy bag with suede and leather triangles

diy bag with suede and leather triangles