alchemist amulet

Natural stones transformed into pendants with copper color. The striped pattern I achieved by first masking the stone with small tape. All decorative parts are recycled and from old jewellery, color combinations I tried to keep in the warm shades of brown, gold and copper. Background is a board game called China chak, made in Finland by Nelostuote.

Luonnonmateriaali kivi muuntui kuparin värisillä yksityiskohdilla koruksi. Raidallisen kiven teippasin ensin jotta väri ei tarttuisi kuin haluamani kohtiin. Koruosat ovat vanhoista kaulakoruista, yhdistelin ja kokeilin vapaasti eri osia, pitäen värimaailman ruskean, kuparin ja kullan sävyissä. Koruja voi käyttää myös vaikka avaimenperinä tai sisustuselementteinä. Kun korun yhdistää esimerkiksi samansävyisen valokuvan tai kuten kuvassa, pelilaudan kanssa saa erikoisen yksityiskohdan sisustukseen.