arboretum garden gem

diy leather ring with black wooden beads

Stones that I picked from the sea shore. Some of the stones I painted and added metal wire to hang the cord from. You can choose a variety of ways how to work with stones, leather is one of my favourites. The ring on the red leaf is made out of leather and bound together with wooden beads. Photoshoot took place in northern Finland,  Arboretum Tornio.

Meren rannalta poimittuja kiviä kuvattuna Arboretumin vehreyden keskellä. Luonnon muovaamissa kivissä on hienoa erilaiset pinnat ja värivaihtelut, kivet ovat myös sellaisinaan valmista korumateriaalia. Meren rannalta tarttui mukaani muodoltaan kapeita kiviä. Kiinnitystavan valinta kaulakoruun voi olla mitä mielikuvituksellisin, kuparinväriseen pyöritin metallilankaa ja toiseen kiveen liimasin ruskeasta nahasta tupin josta kaulanauhan voi pujottaa.

diy copper colored stone pendant with metal wire

diy copper colored stone pendant with metal wire

diy stone pendant with leather